mandag 15. august 2011

Søtt sjal til søt jente

Emily fikk øye på et sjal hun ønsket seg, og da mått jo mor trå til! Hadde Lacegarn liggende jeg ikke hadde fått prøvd som jeg fikk av snille Solveig. Kombinerte det med Silk Mohair fra Sandnes. Ble fint! Men nå ønsker hun seg et ENDA større - i regnbuefarger! 



søndag 14. august 2011

Søndagsstrikk

Våknet opp idag til en dame som hadde lagt ut bilder av to vaskekluter hun hadde strikket på Strikkesiden på Facebook. Fikk lyst til å prøve meg selv, og med mange fotballkamper å se på var vaskekluter et utmerket arbeid å ha i hendene. Behøvde ikke tenke på mønster, det gikk av seg selv. Har mye Petunia garn liggende og fikk anbefalt dette garnet. 

Så da var det bare å sette igang: og her er resultatet:


Denne er brettet sammen på bildet, opprinnelig mål er 25 x 25 cm. 
Gleder meg til å prøve den på kjøkkenet!

lørdag 13. august 2011

Fotballgenser

Da var fotballgenseren til Gabriel endelig fredig. Går veldig fort å strikke - og litt lengre til å brodere. Men nå får årets tøffeste skolegutt genser til skolestarten - håper selvfølgelig han blir fornøyd. Men når det gjelder Gabriel faller alt i smak så lenge det har en fotball på seg! 



Er veldig fornøyd med den selv iallefall. Strikket i Senjagarn fra Nille, første gang jeg prøvde det garnet. Men det var absolutt et godt garn å strikke av, kan anbefales.